GÖNÜL SEVGİSİ SOKAĞA TAŞTI

                  

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Zabıtan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Çok sayıda vatandaşın Gönül’ü görmek istemesi üzerine meclis üyesi aday adayı Reis Daştan’ın ve eşi Hülya Hanım’ın evlerinde yapılacak program, bahçeye taşındı. Ev toplantısından sokak mitingine dönen ziyarette vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Gönül konuşmasında, “Zabıtan’da mahalle meclisleri kurarak bugün olduğu gibi toplanacağız. Mahalle meclislerimizde oturup konuşacağız, mahallemizi sizlerle hem denetleyeceğiz hem de yöneteceğiz. Sözümüz söz Bu sözden dönmek yok” dedi. 

MAHALLE MECLİSLERİNDE KONUŞACAĞIZ
“Yola çıktığımız ilk günden itibaren, bismillah diyerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan çalışmaya gayret ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler İzmit’i kazandırmak istiyoruz. Bizler samimiyet, tevazu ve gayret ile gönül belediyeciliği yapmaya geliyoruz. Bizler insanımıza baktığımızda ne istediğini görüyoruz, biliyoruz. Zabıtan’da mahalle meclisleri kurarak bugün olduğu gibi toplanacağız. Mahalle meclislerimizde oturup konuşacağız, mahallemizi sizlerle hem denetleyeceğiz hem de yöneteceğiz. Sözümüz söz, bu sözden dönmek yok. Sizler mahallenin sadece sakini değil mahallenizin sahipleri de olacaksınız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817