Gönül, “Siz İsteyeceksiniz, Biz Yapacağız”

Cumhur İttifakı ve AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Alikahyalılar ile bir araya geldi. Vatandaşların istek ve önerilerinin dikkate alındığı programda başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Alikahya’da esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirmesinin ardından İZMEK Kursu’nu da ziyaret eden başkan adayı Gönül, kurduğu temaslar sırasında, “Ben buradan size söz vermek istiyorum. Sadece seçim sürecinde değil son nefesimize kadar Alikahya için çalışacağız” dedi.

SİZ SÖYLEYECEKSİNİZ BEN YAPACAĞIM
Tüm gününü Alikahya’yı dinleyerek geçiren Cumhur İttifakı ve AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Sadece seçim sürecinde değil son nefesimize kadar Alikahya için çalışacağız. Sizin dertleriniz ile dertlenecek, çözümler bulacağız. Siz söyleyeceksiniz biz yapacağız” şeklinde konuştu.

GÖNÜLLERİ ALMAYA GELİYORUZ
Alikahya’nın isteklerinin dikkate alınacağını ifade eden Gönül, “İlçemizde bulunan bütün sıkıntılara tek tek el atacağız. Bizler insanlarımızın gönüllerini almaya geliyoruz. Yorulmadan çalışacağız ve bu seçimleri alacağız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817