banner2779
banner2752
banner2750

Gönül; “Yüz Binlerce Gönül’e Dokunacağız”

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ü ağırladı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in de eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, başarılı hayatını ve siyasette yaptığı çalışmalarını gençlere aktardı. Toplantıda Başkan adayı Sibel Gönül’e seçim çalışmalarında en büyük desteğin gençlerden geleceğini dile getiren Çağlayan, “Bizler gençlik kolları olarak, 60 bin gencimizin kapısını çalıp, yüzbinlerce gönüle dokunacağız. 31 Mart akşamı bu şehre sizi başkan yapacağız” ifadelerine yer verdi.

HEDEF 102 MAHALLE 60 BİN GENÇ

Başkan Çağlayan; Öncelikle ilk ziyaretinizde yönetim kurulu toplantımıza katılım sağlayarak bizleri çok memnun ettiniz. 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Mahalle mahalle ziyaretlerimizde esnaf, genç, yaşlı ve engelli ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz 102 mahalle ve 102 mahallemizde ikamet eden 60 bin gencimizin tek tek kapısını çalmaktır. Her ziyaretimizde gençlerimize selamlarınızı iletip, Türk Bayrağımızı takdim ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


SİZLERİN SİBEL ABLASIYIM

Yönetim kurulu toplantısında gençlere seslenen Gönül, “Belediye Başkan aday adaylığı süreci geride kaldı. Bu süreçte gençlerin enerjisi ve gençlerin motivasyonu bizim için çok kıymetlidir. Ben sizlerin her zaman yanındayım. Bir İzmitli olarak sizlerin Sibel Ablasıyım. Her türlü derdinizi sıkıntınızı benimle paylaşabilirsiniz” şeklinde konuştu.

GENÇLERE TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Siyasette edindiği tecrübeleri gençlere aktaran Gönül, “Siyaset hayatım boyunca teşkilatlarda görev aldım. Ve bu görevlerim sonuçlarında tecrübeler edindim. Bu tecrübelerimi sizinle paylaşmaktan onur ve gurur duyarım. Sizlerin gözlerine baktığımda çalışma aşkınızı ve gayretini görüyorum. Rabbim utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun. Biz bu güzel şehrimizi tüm gençlerimiz ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751