banner2779
banner2752
banner2750

Gönül’den Çok Özel Ziyaret

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Belsa Plaza’da bulunan Down Cafe’de çalışan özel çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Sibel Gönül’ün down sendromlu çocuklarla buluştuğu programa; AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Gönül, “Sizler bizim gözbebeğimizsiniz” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Down Cafe’de istihdam edilen çocuklar ve aileleri ile buluşan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bu çocuklar bizlerin gözbebeğidir. Burada istihdam edilmeleri çocuklarımız açısından olumlu sonuçlar doğururken bizlerin de gönlünü rahatlatmaktadır. Daha öncesinde de olduğu gibi her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Destek olunduğunda gerek spor, gerek sanat gibi toplumun çeşitli alanlarında çok faydalı işler ortaya çıkardıklarını hep birlikte görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751