GÖNÜL’DEN KAYMAKAM KAYMAK'A ZİYARET


TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı, Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, görevine yeni başlayan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gönül başarılar diledi.

 

Milletvekili Sibel Gönül, İstanbul Eyüp Kaymakamlığından  görevinden İzmit Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Osman kaymak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

Gönül, Kaymakam Kaymak'a yeni görev yeri olan İzmit’te başarılar diledi. Milletvekili Gönül ile Kaymakam Kaymak ilçenin genel yapısı hakkında bilgiler paylaştı, yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunuldu.

GÖREV KUTSALDIR

Gönül ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında;”Halka hizmet götürürken kurumların öneminin çok fazla olduğunu bu noktada İzmit ilçe kaymakamlığımız, belediyemiz ve vatandaşlarımız ile uyum içinde önemli projelere imza atacaktır. Halkımıza hizmet eden her görev gibi, kaymakamlık sayılı kutsal görevler arasında yer alıyor. Çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kaymakam Osman Kaymak’ta ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek  “Bölgeyi tanıyorum, Kocaeli’yi çok önemsiyorum. Böyle güzel bir ilçede görev aldığım için onur duyuyorum. Çalışmalarımız artacak devam edecek’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817