“Gönül’den maaş müjdesi”

Darıca İlçesi’nde program gerçekleştiren Gönül, Piri Reis mahallesinde Sultan Yaşar’ın açık havada hazırladığı iftar sofrasına eşlik etti. Buradaki Emek ve Cami mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Gönül, Darıca Muhtarlar Derneği üyeleri ile sevgi tepesinde bir araya geldi. Gönül’e ilçe ziyaretinde Darıca Belediye Başkanının eşi Teslime Karabacak, Ak parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve İlçe Kadın Kolları temsilcileri eşlik etti.

 

478 SAYILI KANUN KONUŞULDU

Gönül’ün ilçede gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler sonrasında, Darıca ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşliğinde muhtarlar ile görüşen Gönül, TBMM genel kurulunda son olarak çalışılan 478 Sıra Sayılı Torba Kanunda yapılan düzenlemelerle muhtarların özlük haklarındaki düzenlemeye açıklık getirdi.

 

MUHTAR MAAŞLARINA ZAM

Mahalle muhtarlarının maaşının 460,75 liradan 875 liraya çıkacağını belirten Gönül, ”Köy korucularının en düşük emekli maaşı 384 liradan 654 liraya yükselecek” dedi. Gönül; “Ayrıca bilindiği gibi 2005 yılından önce muhtarlar 3 bin gösterge karşılığı 110 lira ödenek alırken, iktidarımız döneminde 2005 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla gösterge 6 bine çıkarılmış ve 220 lira almaya başlamışlardır, bu katsayı artışlarıyla ödenek 330 liraya ulaşmıştır” dedi.

 

GÖNÜL, DERTLERİNİ DİNLEDi

TBMM’nin tatile girmesi ile seçim bölgesinde görülen sorunları yerinde inceleme ve belirleme noktasında Darıca mahalle muhtarlarının önerilerini de dinleyen Gönül, muhtarların talep ve önerilerini not aldı. Seçim bölgesindeki ziyaretlerinde sorunları yerinde tespit ettiklerini belirten Gönül, iletmiş olduğunuz sorunlar gerekli mercilere tarafımdan iletilecek çözüm noktasında çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz dedi. Muhtarlar milletvekili Gönül’ün kendilerini dinlemesinden duydukları memnuniyeti belirterek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

     SİBEL GÖNÜL, DARICALI MUHTARLARLA KEYİFLİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİ


   MİLLETVEKİLİ GÖNÜL, İFTARDA BEDENSEL ENGELLİ SULTAN YAŞAR'IN KONUĞU OLDU


MİLLETVEKİLİ SİBEL GÖNÜL, DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK  VE MAHALLE MUHTARLARI HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817