Gönül’e Anne Duası

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yahya Kaptan’da bulunan İZMEK ziyaretinde kursiyer olan annesi Ayten Hanım’ı, kurs hocalarını ve öğrencileri ziyaret etti. Kursiyerler ile görüşerek istek ve dileklerini dinleyen başkan adayı Gönül, kursiyerler arasında yer alan annesi Ayten Hanım’ın da elini öpüp hayır duasını alarak çalışmalarına devam etti.

İŞLERİNİZ RAST GELSİN
Yoğun geçen seçim çalışmaları nedeniyle annesini çok göremediğini söyleyen AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Seçim çalışmalarımız çok hızlı devam ediyor. Yahya Kaptan’daki İZMEK’imizi ziyaret etmişken sizler gibi kursiyer olan annemin de elini öperek hayır duasını almak istedim. Burada çok güzel işler yapıyorsunuz. İşleriniz rast gelsin tez bitsin inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817