banner2779
banner2752
banner2750

Gönül’e Şölen Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, 31 Mart seçimleri süresince hizmette olacak olan Sanayi Mahallesi’nin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Bölge halkının yoğun katılım gösterdiği açılışta başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Saraybahçe eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Aykut Çağlayan ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan ve adeta şölen havasında geçen programda konuşmasını gerçekleştiren başkan adayı Gönül, “Sıkmadık el kalmayana kadar çalışacağız. 31 Mart akşamı yeter ki İzmit kazansın, yeter ki İzmitli kazansın diyoruz” dedi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Görüyorum ki Sanayi ve Körfez mahallesi bizlere gönlünü açmış. Hamdolsun saha’dan güzel dönüşler alıyoruz. Evvelinde Sayın Nevzat Doğan ile yaptığımız çalışmalar artık Mimar Sibel Gönül Hanımefendi ile artarak devam edecektir. 1 Nisan günü Allah’ın izni ile Nevzat Başkanımız Belsa’yı Sibel Gönül’e devredecektir. Şunu biliyoruz ki yaparsa yine AK Parti yapar” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM İÇİN YENİ DÖNEMDE MÜCADELELER VERİLECEK
Başkan Güney’in ardından açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bir de Türkiye’nin bekası ve yarınlarını düşünen Cumhur İttifakı var. Güzel işler yaptık, eksikleri ve daha iyileri bundan sonra yaparsa yine AK Parti yapar. AK Parti belediye başkanları yapacak. Büyükşehirde Tahir Bey, İzmit’te ise Sibel Gönül Hanımefendi ile yeni bir sayfa açılacak. Çözüm için yeni dönemde mücadeleler verilecek” diye konuştu.

SİBEL GÖNÜL KARDEŞİMİZ BAYRAĞI ALACAK
Sözlerine devam eden Başkan Doğan, “Bizler elimizden geldiği kadar emanetinize sahip çıkmaya çalıştık, hizmetlerimizi yaptık. Şimdi artık görevi devretme zamanı geldi. Ben inanıyorum ki 1 Nisan’da Sibel Gönül kardeşimiz bayrağı alacak. Hiçbir mahallemizi ayırmadan bizden daha güzel işler yapacak. Ben taahhüt ediyorum daha da güzel işler olacak. 31 Mart seçimleri mahallemiz ve ilçemiz için hayırlar getirsin” dedi.

İZMİT DAHA DÜZEL VE GÜÇLÜ OLACAK
“Bizim derdimiz, sevdamız, davamız bu millettir” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Dünün İzmit’ini hatırlayın lütfen. Bugün hamdolsun İzmit yaşanabilir bir ilçe olmuştur. Aziz milletimiz ne dediyse bizler onları yaptık. Çünkü biz sizlerin hizmetkarıyız. 31 Mart günü bir tercih yapacaksınız. Bu şehirde herkesin tanıdığı, bu şehrin çocuğu, milletvekilliği yapan, kadın kolları genel başkanlığı, komisyon başkanlığı yapan bir Mimar Sibel gönül Hanım ile emin olun İzmit daha güzel ve güçlü olacak” şeklinde konuştu.

BİZ BÜYÜK BİR EKİBİZ
Açılış töreninde değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı ve AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Yaptığı hizmetler ve fedakarlıklardan dolayı İbrahim Karaosmanoğlu ve Nevzat Doğan Başkanlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Seçimlerin tüm ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum. Seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle cumhur ittifakının İzmit Belediye başkan adayı olarak çıktığımız bu yolda Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Biz kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla büyük bir ekibiz” diye konuştu.

TASARRUFLU VE SOSYAL BİR BELEDİYE OLACAĞIZ
Sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Hep birlikte oturup mahallemizdeki eksikleri konuşacağız. Birlikte kararlar vereceğiz. İzmit’te yurdumun yedi bölgesinden gelmiş çok değerli hemşerilerim var. Herkesin göğsünü gereceği, gurur duyacağı bir İzmit hayali ile yola çıkıyoruz. Çevreye saygılı olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışından asla taviz vermeyeceğiz. Tasarruflu ve şeffaf belediye olacağız. Bir mimar kardeşiniz olarak söylüyorum. Bu mahallenin eskisini de yenisini de biliyorum. Her bir mahalleye eşit ve adil hizmet götüreceğiz” dedi.

YETER Kİ İZMİTLİ KAZANSIN
“Tevazu, samimiyet ve gayret ile bir yola çıktık” diyerek konuşmasına devam eden başkan adayı Gönül, “Sayın cumhurbaşkanımızın teveccühü ile bismillah dedik. Sıkmadık el kalmayana kadar çalışacağız. 31 Mart akşamı yeter ki İzmit kazansın, yeter ki İzmitli kazansın diyoruz. Bizim davamız hizmet davası, yolumuz milletimizin yoludur. Hizmetlerimizi yaparken, gönül köprüleri de kuracağız. Bu iş memleket işi, bu iş gönül işi, bu iş Sibel gönül işi” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751