GÖNÜL,KAPI DOLAŞACAĞIZ

TEŞKİLATLAR PARTİNİN OMURGASIDIR

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül Körfez İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.Teşkilatın Yönetim Kurulu toplantısına katılan Gönül, AK Parti'nin neferleri olarak çalıştıklarını, Türkiye'ye hizmet ettiklerini söyledi. Gönül, şunları kaydetti: "Mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini, yaşlılarımızı, gazi ve şehit yakınlarımızı ihmal etmeden kapı kapı dolaşıyoruz, hükümetimizin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha hissettiriyoruz.  AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren ‘Teşkilatlar partinin omurgasıdır’ sözünü benimsedik. Omurga ne kadar sağlam olursa Genel Başkanımız, Başbakanımız da dimdik durur. AK Partiteşkilatları her zaman çok sağlam oldular ve dik durdular. Bu sayede Genel Başkanımız da her zaman dik duruşunu korudu. Bunun yanı sıra teşkilatlarımızın rehavete kapılmadan çalışmalarını durmaksızın sürdürmesi bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Biz siyasi iktidarı Türkiye'de sağladık ve bu da beraberinde ekonomik istikrarı getirdi. Ülkemiz 10 yıl öncesine göre daha güçlü bir ülke ve bölgesinin en güçlü ülkelerinden birisi, bunu sağlayan siyasi iktidardır. Bundan sonra da inşallah bu böyle devam edecek" dedi.

 

GÖNÜLDEN İFTAR VE ÇAY SOHBETLERİ

Milletvekili Sibel Gönül, yönetim kurulu toplantısından sonra iftar programına devam etti. Gönül’e Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, İlçe Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Habib Soluk Ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Körfez Çamlıtepe mahallesinde iftar programını gerçekleştiren Gönül ve beraberindekiler mahalle sakinlerine selam vererek Güney mahallesinde çay sohbetine geçti. Burada kalabalık bir grup tarafından karşılanan Gönül, mahalle sakinleri ile kapı önü sohbeti gerçekleştirdi.

 

GÖNÜL, ENGELLİLERE ÜCRETSİZ SEYAHAT

Sohbet esnasında bir annenin engelli çocukları ile alakalı soru yöneltmesi üzerine Gönül, 478 sıra sayılı kanun (Torba Kanunda) engelli vatandaşlar ile ilgili yapılan düzenlemeleri açıkladı.

Gönül, “Ücretsiz seyahat kapsamında engelliler için sağlık kurulu raporuyla yüzde 40 ve üzerinde engelli olduğunu belgeleyen Türk vatandaşlarının kendileri, ağır engellilerin kendileri ile birlikte birden fazla olmamak üzere birlikte yolculuk ettikleri ücretsiz seyahat edebilecek” dedi.

Ek Ödeme ve Eğitim - Öğretim Yardımı Kapsamının Genişletilmesi ile özel eğitim okullarında okumak zorunluluğunda olan engelli çocuklarımızın da bu haktan yararlandırıldığını belirten Gönül,engelli aylıklarına ilişkin düzenleme ile de,“18 yaş altı engelli aylıklarında engelli ile birlikte engelli yakınının da “primi devlet tarafından karşılananlar” statüsünde genel sağlık sigortası kapsamına alınması sağlanmıştır” dedi. Gönül, “Ayrıca; engelli aylıklarına ilişkin iş ve işlemlerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yürütülmeye başlanması ile aylık bağlama süresi azami 1 ay gibi kısa bir süreye düşürülmüştür” dedi./ Ahmet YARAR








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817