GÖNÜLLÜ SICAK ELLER ÇOCUKLARI ISITIYOR
 817 atkı ve bere elde edildi

Derince’de düzenlenen ve topluma örnek olan "Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" projesi kapsamında organizasyona destek verenler ve projeden yararlanacak kişiler düzenlenen törende bir araya geldi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, muhtarlar, kaymakamlık daire müdürleri, siyasi parti yöneticileri ile STK temsilcileri hazır bulundu. "Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor" projesi kapsamında 420 kadına 2 bin adet yumak ve yeterli sayıda örgü şişi dağıtılarak, toplam 817 atkı ve bere elde edildi. Daha sonra bu atkı ve bereler ihtiyaç sahibi çocukların ve vatandaşların kullanımına sunularak, asgari maliyetle, azami fayda elde edilirken, projenin vakfa maliyeti ise 6 bin 875 TL oldu.

  

Bir tebessüm bile yeter

Programda açılış konuşmasını yapan Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla bu projenin hazırlandığını söyledi. “Gönüllü Sıcak Eller Çocukları Isıtıyor” projesinin örnek niteliğinde olduğunu söyleyen Kaymakam Yıldırım “Amacımız sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincimizi zenginleştirmek. Yardımların sadece maddi imkanlarla değil gönül zenginliği ile de yapılabileceğini göstermek. Hiçbir şey yapamıyorsak bir tebessüm etmemiz bile gönüllerin ısınmasına katkı sağlayacaktır” dedi. Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu da yaptığı konuşmada yardımlaşmanın önemine vurgu yaparken törende Artvin yöresi halk oyunları ekipleri sundukları gösterileriyle büyük beğeni topladı. ZHKM’de düzenlenen programın sonunda projeye katkı veren kadınlara teşekkür mektubu, çocuklara da protokol tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817