Görme Engelli Judocularımız Olimpiyat Yolunda
 Görme Engelli Judo Milli Takımı sporcuları, Macaristan’da düzenlenecek “Görme Engelli Judo Dünya Kupası” ve aynı zamanda Paralimpik Oyunları için puan kazanmalarını sağlayacak yarışmalar için hazırlıklarını tamamladı. Milli takım kafilesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden 60 kiloda Lokman Artan ile 81 kiloda ise Serdar Aydın yer alıyor. Tecrübeli iki judocunun Dünya kupasında derece yapması beklenirken, Türkiye, 19 – 26 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek organizasyona kadın ve erkeklerde toplam 15 sporcuyla katılacak.

 “Sporcularımıza Yürekten İnanıyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ikinci başkanı Hamza Bakkal ise Görme Engelli Judo Dünya Kupası’na katılacak milli sporculara başarı diledi. Milli sporcularımızın şampiyonada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını dile getiren Bakkal "Görme Engelli Judo Milli Takımımızın sporcuları Macaristan’da madalya kazanabilmek ve bayrağımızı göndere çektirebilmek için ter dökecekler. Sporcularımızın, aynı zamanda Rio 2016 Paralimpik Oyunları için önemli olan bu dönemeci başarıyla geçeceklerine yürekten inanıyorum. Şampiyonaya katılacak sporcularımıza, ve teknik heyetimize başarılar diliyorum diye konuştu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817