Görme Engelliler Belsa'da

. Ziyaret Görsem Başkanı Dursun Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Engin Albayrak, Hasan Kahramanoğlu, Mevlut Önerbay ve Hüseyin Bertan katıldı. Konuklarını  sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan İzmit Belediye Başkanı, engelli konusunda hassasiyetin ve  yapılanların devam etmesini istediklerini söyleyerek “ İzmit’te  engelsiz yaşam parolasıyla hareket ediyoruz. Projelerimizi engellileri de düşünerek hazırlıyoruz. Engelsiz yaşam için fiziki düzenlemelerin yanı sıra moral-motivasyon çalışmalarına da ağırlık veriyoruz. Engelli vatandaşlarımız her zaman toplumun vazgeçilmez bireyleridir. Onların toplumda benimsenmesi ve asla hor görülmemesi gerekir. Bizler,  İzmit Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sürekli yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz” dedi.

Kocaeli Görsem Görme Engellileri Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Kahraman da ‘’ Başkan Doğan’ın  engellilere yaklaşımını her zaman taktir ediyoruz. Bu alanda yaptığı çalışmalar her kese örnek olmalı” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817