GÖRÜM'E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
 Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü’nden Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e Ziyaret

Kocaeli’de, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesinde bulunan branşlarda faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş olan  “Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü” yöneticileri Bülent Cengizhan, Serap Korkmaz ve Cem Şaylan kulüp bünyesinde faaliyet göstereceği “Boccia” branşı ve diğer branşlar ile ilgili olarak çalışma sahası araştırmaları kapsamında Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’ü ziyaret etti.

Engelleri Kaldırmak Adına Projeler Üretmekteyiz

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm bizler, Kocaeli’de ki engellilerimizin günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri engelleri kaldırmak adına Engelliler Meclisimizle birlikte projeler üretmeye devam etmekteyiz. Bunlardan en sonuncusu geçtiğimiz günlerde tamamladığımız Kamu da çalışan 300 personele verilen  “İşaret Dili Eğitimi” ydi dedi. Görüm, engellilerin hayata kazandırılmaları,  sorunlarının dile getirilmesi ve çözüm önerilerinin sunulması noktasında çalışmalarda bulunan Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Cengizhan ve yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını, engellilerin spor ile hayata kazandırılması ile ilgili çalışmalarına ellerinden gelen desteği vermeye çalışacaklarını ifade etti.

Spor Yapmak İsteyen Tüm Engellileri Bekliyoruz

Kulüp Başkanı Bülent Cengizhan; Duyarlılığı, yol göstericiliği ve verdiği destek açısından “Gültekin Görüm’e; ayrıca engellilerimize ulaşmamızı sağlayan ve bu konu da destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan’a çok teşekkür ederiz.  Amacımız; Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü olarak, kentimiz de bulunan Sivil Toplum Örgütleri, Belediyeler gibi Kamu kurum ve kuruluşların destekleri ve ortak çalışmalarla birlikte engellilerin spor ile rehabilitasyonunu ve sosyal hayata kazandırılmasını sağlamaktır. Bununla birlikte Kocaeli’ye sportif anlamda başarıları getirmek, tüm engel gruplarında talebe göre branş açmaktır dedi.  Aynı zamanda spor yapmak isteyen engellileri ve çocuklarını spor yaptırmak isteyen aileleri kulüplerine beklediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817