Gösteri Merkezi’nde muhteşem şölen
 Gösteri Merkezi’nde

muhteşem şölen

Derince Belediyesi Kusachi Hobi Akademisi tarafından 60 Evler Harikalar Sahili Gösteri Merkezi’nde düzenlenen yılsonu etkinliği coşku içersinde geçerken, kursiyerler sergiledikleri gösterilerle herkesi kendilerine hayran bırakmayı başardı

298 kişiye kurslar verildi

Derince Belediyesi tarafından bu yıl hizmete açılan bilgi ve sanat evleri arasında yer alan Kusachi Hobi Akademisi’nin yılsonu etkinliği 60 Evler Harikalar Sahili’nde bulunan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Bünyesinde verdiği yaratıcı drama, satranç, matematik, izcilik, çocuk korosu, halk oyunları, karakalem, ebru, hüsn-i hat, seramik ve aile eğitimi kurslarıyla toplamda 298 kişiye hizmet veren Kusachi Hobi Akademisi’nin Necatibey İlk ve Ortaokulları’yla birlikte düzenledikleri yılsonu etkinliği ve sertifika törenine Derinceliler yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Alemdar konuşma yaptı

261 öğrenciye sertifikaların verildiği programı Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar eşi Nihal Hanım ile birlikte takip ederken, Necatibey İlkokulu ve Ortaokulu’nun idarecileri Mutlu Zencir ve Selila Çelik, kursiyer velileri ve vatandaşlar büyük bir ilgiyle takip etti. Sanatsal sergilerin yer aldığı stantların gezilmesinin ardından başlayan programda konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, en mutlu olduğu programlardan birinin bugün burada gerçekleştiğini belirterek, belediye başkanlığının en keyifli yönünün insanı mutlu eden bu tarz çalışmalar yapmak olduğunu söyledi.

Birbirinden renkli gösteriler

Nimet Uçar yönetimindeki çocuk korosunun müzik ziyafetiyle başlayan programda öğrenciler ard arda 8 şarkı seslendirirken, bu şarkıların bir bölümüne Başkan Alemdar da eşlik etti. Çocuk Korosu’nun ardından Yunus Özbektemur, Beyza Bozdağ ve Rümeysa Taşkıran solo çalışmalarını seslendirirken, öğretmenlerin de katılımıyla keman ve gitar dinletisi yapıldı. Necatibey İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin gösterileriyle renklenen programın sonunda Gösteri Sanatları Topluluğu’nun Anatolya İsimli Halk Dansları Gösterisi yer aldı. Geniş bir katılımla gerçekleşen etkinlik Başkan Alemdar’ın kursiyerlere sertifika vermesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817