Gözümüz aydın, Travestilerimizde oldu!
    İzmit İlçe merkezinde ikamet eden bazı travestilerin evde fuhuş yaptığına dair duyumlara ulaşan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri düzenledikleri operasyonda 3 travestiyi gözaltına aldı

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; İzmit İlçesi Tepecik Mahallesinde bir evde ikamet eden bazı travestilerin para karşılığı fuhuş yaptığına dair duyumlara ulaşan emniyet güçleri,  hemen harekete geçti. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri bahse konu adreste oturan ve Suzan takma adını kullanan A.E(40) ile görüştü. 100 lira karşılığında ilişkiye girmek için anlaştı. Suçüstü yapmak üzere şahısın evine gidildiğinde  A.E ile birlikte aynı işi yaptığı ileri sürülen G.U (42)ile E.Ö(37) isimli travestilerde gözaltına alındı. İfadeleri alınan şahıslar haklarında işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817