‘Göz’ünüz bu seminerde olsun
 Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) öncülüğünde gerçekleşen sağlık seminerleri kapsamında bu kez Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Orhan Elibol, katılımcılara önemli bilgiler verecek.

 Sağlık seminerleri devam ediyor

Derince’de hizmet veren bilgi, sanat ve spor merkezleri ile binlerce kursiyere eğitim olanağı sağlayan Derince Belediyesi, zaman zaman bu merkezlerde sağlık ve eğitim seminerleri düzenlemeyi de ihmal etmiyor. Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) öncülüğünde düzenlenen sağlık seminerleri kapsamında bu kez Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Orhan Elibol, ilçe halkı ile bir araya gelecek.

 Elibol, önemli bilgiler verecek

DER-MEK ve Dünyagöz Hastanesi İzmit Şubesi’nin birlikte düzenleyecekleri “Göz tansiyonu” başlıklı sağlık semineri, 3 Mart Salı (Yarın) günü Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Kusachi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Saat 11.00’de başlayacak olan seminerde Prof. Dr. Orhan Elibol, göz tansiyonu ve göz sağlığını korumanın yollarıyla ilgili bilgiler vererek, katılımcıların merak ettikleri soruları yanıtlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817