banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Grand Körfez Otel Açılıyor
(Hakan Turcan) - Uzun süredir yapılan yoğun çalışma ile tesis baştan başa yenilendi ve Eski KEV tesisleri, Grand Körfez Otel **** adıyla konuklarına hizmet vermeye başladı.

Otelin resmi açılışı ise 31 Ağustos Cuma günü saat 14:00'te yapılacak.

50.000 m² üzerine kurulan Grand Körfez Otel, tamamı klimalı 56 odası,  2 adet 76x114 m ebatlarında doğal çim yüzeyli, ışıklandırmalı FIFA onaylı futbol sahası; 1 adet tabanı komple ahşap ızgaralı parke ile döşeli kapalı spor salonu; 6 adet FIBA onaylı katlanır pota; 6 adet FIFA onaylı voleybol seti; çim yüzeyli futbol sahaları arasında açık tribün mevcut olup bu özellikleriyle tüm spor klüplerinin ve milli takımları için de vazgeçilmez bir kamp oteli olma özelliğine sahip.

Otelin SPA merkezi de günümüzün modern standartlarında baştan aşağı yenilenmiş. SPA merkezi bünyesinde, kapalı yüzme havuzu (derinlik 1.70), fitness center, sauna, jakuzi, türk hamamı, masaj odaları, doktor odası, sporcu soyunma odaları ve vitamin bar mevcut. Fitness, türk hamamı, kapalı yüzme havuzu kullanımları otel müşterilerine ücretsiz olup; otel dışı kullanımlarda profesyonel kadrosuyla üyelik sistemi ile hizmet veriliyor.

SPA Merkezi Profesyonel Ellerde
SPA merkezinin işletmesini ise Sapanca Talia Otel ve Emex Otel'in SPA merkezlerini de başarıyla işleten Yılmaz Boyraz'ın sahibi olduğu Boyraz SPA üstlenmiş.

Grand Körfez Otel, ayrıca çok geniş açık ve kapalı alanları ile özel şirketlerin, derneklerin kongre ve toplantı ihtiyaçları için de kaliteli hizmet veriyor.

Otelin 2013 yılı yatırım planı içinde ise  25 x 12.5 m ebatlarında yarı olimpik açık yüzme havuzu, geniş bahçesinde ocakbaşı A'lacarte Retauarnt, ana binada panoramik İzmit ve Körfez manzaralı çatıbar ve dış alan pastanesi yapımı bulunuyor. 

Otel yetkileri, Ocakbaşı A'lacarte Restaurant ve Kocaeli'nin en güzel panaromik manzarasına sahip olacak çatı barın, Kocaeliler'in vazgeçemeyeceği mekanları arasında olacağı konusunda ise oldukça iddialılar.


,

Otel ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.grandkorfez.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826