banner2779
banner2752
banner2750

Grup Anka İzmit'te Sahne Alacak


 

Ramazan programları, kutlu doğum etkinlikleri, 15 temmuz programları, diğer konser ve katıldığı düğün, nişan, sünnet cemiyeti gibi sayısız organizasyonda sahne alan kentimizin sevilen tasavvuf grubu Anka, 13 Haziran Perşembe akşamı Kertil Tekke Meydanında İzmit'in 2 önemli mahallesinin düzenleyeceği mevlit programında sahne alacak.

İzmit Veli Ahmet ve Hacı Hızır Mahallelerinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği mevlit programında bu yıl da Grup Anka sahne alacak. Sevilen ilahileriyle, birbirinden güzel ezgi ve besteleriyle gönüllere taht kuran Anka ilahi grubu, semazenleri ile İzmitlilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Organizasyonu tertipleyen İzmit'in sevilen ismi Yılmaz Lüser'in öncülüğünde düzenlenen programın öncesinde birbirinden önemli hafızlar ve hocalar Kur'anı Kerim tilaveti vererek, dualar edilecek.

İzmitlilerin yoğun katılımının beklendiği programda 17 Ağustos Deprem Şehitleri ve tüm Şehitlerimiz için ayrıca vefat eden mahalle sakinleri için de dualar okunacak, ayrıca katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacak. Program 13 Haziran 2019 Perşembe akşamı Saat 20.00'da İzmit Kertil Tekke Meydanında gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751