banner2779
banner2752
banner2750

 GÜBRETAŞ ÖNÜNDE KAMYONCULARIN ÇİLESİ

Saatlerce sıra bekleyen kamyoncular, yolların bakımsızlığı, bekleme yeri olmaması ve D-100 kenarındaki bir limanın doğalgaz çalışması yaptığını söyleyerek yolu daraltmasının çilelerini arttırdığını söylüyorlar.

Bu durumdan kamyoncular kadar, bölgede nakliyatçılık ve benzeri hizmet kollarında faaliyet gösteren esnafta dertli. Kamyonların uzun kuyruklar oluşturması, sık sık huzursuzluklar çıkması esnafın da işlerini etkliyor.

Esnaf dertli

Kamyon şoförlerinin kavgasına neden olan sıra bekleme olayının, uzun zamandır hem kamyoncuların, hem de nakliyatçı esnafının başını ağrıttığı öğrenildi. Esnaf, gerekli kontrol ve önlemler alınmadığı için kavgaların sık sık yaşandığını ifade ederek, ‘’Trafik zabıtası sürekli kontrolde olmalı, ama kimsenin ilgilendiği yok. D-100 kenarında Evyap’ın da doğalgaz çalışmaları var ve yol daralıyor. Haliyle burada rahatsız edici oranda kuyruk oluyor ve sıra beklenme kavgaları çıkıyor. Görevlilerin konuyla ilgilenmesi gerekiyor. Gübretaş sürekli mal çıkışı olan bir fabrika ve yol kamyonlarca daraltılınca da ulaşım da aksıyor’’ dediler.

Kamyonlar: Gübretaş’a girmek için bekleyen kamyonlar uzun kuyruklar oluşturuyor ve zaman zaman sıra nedeniyle kavgalar çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751