banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gübretaş’da Hüzünlü Veda
 Körfez ilçede bulunan Gübretaş Fabrikası emektar çalışanlarını hüzünlü bir veda ile emekli etti. Fabrika bahçesinde yapılan vedalaşmada mesai arkadaşları emeklileri alkışladı emekliler mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.

 

Körfez ilçede uzun yıllardır üretim faaliyetlerini devam ettiren Gübre Fabrikası hem en mutlu hem de en hüzünlü günlerinden birini yaşadı. En eski işçilerini emekli etmenin üzüntüsünü ve gururunu yaşan Gübre Fabrikası ve en iyi dostlarını uğurlayan mesai arkadaşları vedalaşırken duygu dolu anlar yaşadı. Emekliler yaklaşık 30 yıllarını verdikleri fabrikaya veda ederken hem kendileri hem de mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. 10 emektar isim son iş günlerinde fabrikadan emeklilik belgelerini aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirip arkadaşlarına veda etti.

 

Barlas; “Sizlerle gurur duyuyoruz”

Gübre Fabrikası Yarımca Tesis Müdürü Necdet Barlas emekli olan 10 işçiyle son iş günlerinde onlarla yaptığı sohbette; “yıllardır bir aile gibi çalıştığımız bu fabrikada çok güzel günlerimiz oldu. Ailemize ayıramadığımız kadar zaman geçirdik bu fabrikada. Hepiniz çok iyi insanlarsınız. Bundan sonra ki hayatınızda başarılar diliyorum. Siz emekli oluyorsunuz ancak bizler hala bir aileyiz ve burası sizin eviniz. Her zaman sizleri aramızda ve dost ortamlarımızda görmek istiyoruz”

 

Paranıza Sahip Olun!

Sizler artık emekli oldunuz ve bir miktar emekli ikramiyesi alacaksınız. Bu para sizin yıllardır burada ki emeğiniz ve alın teriniz. Bu parayı ailenizle birlikte mutlu günler için kullanın. Geçmişte emekli arkadaşlarımızın yaşadığı kötü olaylar oldu. Paranızı sakın güvenmediğiniz yatırım ve kişilerle boşa harcamayın. Alın terinize sahip çıkın. Emekli ikramiyenizle Hacca gitmek için müracaat edin. Hayırlı işlerde kullanın. Emekliliğiniz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826