banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

GÜÇ BİRLİĞİ YAPTILAR

Bayanların da etkili olduğu ve diğer partilerden daha çok sayıda olan yöneticiler partinin adeta yükünü omuzlamış gibi yoğun şekilde çalışıyorlar.

İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün izinli olduğu dönemde de bu ağırlık kendisini gösterdi ve saha çalışmaları hiç durmadan, bayanların da desteği ile devam etti. Başkan vekili olarak görevlendirilen Ayşegül Dinç, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Aynur Vergili, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Zübeyde Çalık, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Tugay Polat bu dönemde çalışmaları aksatmadan sürdürdüler.

Yapılan çalışmaları gözden geçirmek için bir araya gelen Tugay Polat, Aynur Vergili ve Zübeyde Çalık, İl Başkan Yardımcısı ve STK’lardan Sorumlu Başkan Güner Çiçekli ile yapılanları değerlendirdiler.

Güç birliği yaparak tek hedefin partinin büyümesi, üye sayısının arttırılması, vatandaşların ikna edilmesi için çalışmak olarak söyleyen ekip, yapılan bu sohbet sonrasında daha da kenetlenmiş olarak ayrıldılar. Yarımca sahilde Yağmur Ocakbaşı Restoran’da yemek yiyerek gündemi konuşan ekip, daha fazla üye kaydı için de yapılacak çalışmaları belirlediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826