GÜÇLÜ OLMAMIZ İÇİN DAHA ÇOK AKIL TERİ DÖKMELİSİNİZ


İzmit Belediyesi Gençlik çalışmaları kapsamında bir ilki daha gerçekleştirdi.  Google’un gönüllü topluluk grubu olan Google GDG’nin Kocaeli temsilciliği ile İzmit Belediyesi ortaklığında Google Developer Fest  gerçekleştirildi. Uluslararası Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programda ulusal ve uluslararası katılımcılar ağırlandı. Google ofisinden de canlı bağlantılar yapıldığı program kapsamında workshoplar ve mini yazılım eğitimleri ücretsiz olarak verildi.

GENÇLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Gençleri bir araya getirecek olan  etkinliğe konuşmacı olarak Cumhurbaşkanlığı Bilişim Teknolojileri uzmanı Yazar Buğra Ayan, NASA’dan, Garanti Bank’tan, Yapı Kredi’den, Microsofttan  yazılım geliştiriciler ve teknoloji uzmanları katıldı.  İzmit Belediyesi ev sahipliğinde Uluslararası Gençlik Merkezinde gün boyu devam eden etkinliğe yazılımcı gençler, yazılıma ve teknolojiye meraklı gençlerin büyük ilgi gösterdi.

EN BÜYÜK CEVHERİMİZ TÜRK BEYNİ

Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl dönümünü kutlayarak konuşmasına başlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Artık beden gücü, alın teri yerini beyin terine bıraktı. Bizim yeraltında büyük cevherlerimiz yok. Bizim yerimizin üzerinde çok büyük cevherimiz var o da Türk insanının beynidir. Yeni keşifler, yetenekler, girişimler yapma yeteneğidir. Ama bu cevherin gün yüzüne çıkartılması gerekiyor. 

YENİLİKÇİ BİR BELEDİYEYİZ

Bu toplantılara olan ilginiz bu devler liginde ki mücadelemize gelecek adına umut veriyor. Başarı hiç bir zaman tesadüfen olamaz. Bilimsel ve akıl terini bir araya getirip çalışmalarımızı yürüteceğiz. Biz yenilikçi, devrimci ve genç dostu bir belediyeyiz. Bazen kendimizi bile şaşırtacak farklı bakış açılarını ortaya koymalıyız. Hayal edeceğiz ve hayallerimizin peşinden gideceğiz. Gençliğin azmi, heyecanı ve enerjisi işi yürütecek. 

GENÇ GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLİYORUZ

Genç girişimciliği inanılmaz destekliyoruz. Genç girişimciler merkezimizde genç girişimcilerimize tüm destekleri veriyoruz. Çağın kalkınma dalgası 3 d yazıcı sistemleri üzerine gidiyor. Buna da kafa yoralım. Belki de yeni dönemim sanayi devrimi olabilecek bir süreç. Bizim 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’mizde bu tür çalışmaları destekliyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız ve destekçiniziz. Yeter ki siz çalışma yapmak isteyin. Daha güçlü olmamız için daha fazla akıl teri dökmeniz gerekiyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817