Gülbahçe Kadriye-Balören Bağlantı Yoluna Asfalt

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerdeki yolların daha konforlu ve modern olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köy yollarını da kent merkezindeki gibi asfaltlayan Büyükşehir, İzmit Gülbahçe Kadriye-Balören bağlantı yolunda asfalt serim çalışması yapıyor.

4 BİN 300 TON ASFALT SERİLİYOR

Köyler arası ve köy içi yollar, bölgede yaşayan vatandaşların sorunsuz ulaşımı için büyük önem taşıyor. Yol yenileme çalışmaları ile köy yollarının konforunu arttıran Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 3 kilometre uzunluktaki Gülbahçe Kadriye-Balören bağlantı yolunda terasman çalışmaları sonrası plent miks temel ve asfalt serim çalışması yapıyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında 4 bin 300 ton asfalt serilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817