banner2779
banner2752
banner2750

GÜLBİÇİM’DEN PİŞKİN’E TEPKİ:“YABANCI HAYRANLIĞI”

AK Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Murat Gülbiçim, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Yelda Pişkin’in Türkiye’deki imamları aşağılarken, yabancı hayranlığını da dışa vurduğunu belirtti, “Türkiye’de son dönemde yapılan adımlara karşın yabancı hayranlığınız hala devam ediyor” dedi.

SORUMLU DAVRANIŞ SERGİLEMEDİ

AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Murat Gülbiçim, Gebze’de CHP’li Meclis Üyesinin terör örgütü PKK üyesi çıktığını hatırlatarak şunları söyledi: “Şimdi bir başka CHP’li meclis üyesi kalkıp Türkiye’deki imamları, dolaylı yolla da tüm toplumu aşağılamak adına sosyal medyada dönen iğrenç bir ifadeyi düşüncesizce paylaşıyor. Kullandığı ifadenin aslı Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr.Nevzat Tarhan’a aittir. Tarhan, Türk insanının potansiyeline vurgu yaparak ‘-Amerika’ya giden Nobel ödülü alıyor, Almanya’ya giden Covid aşısı buluyor’ demiştir. Ama sonuna ‘Burada kalan imam oluyor’ gibi bir cümle eklememiştir. İşte bu son cümleyi ekleyenler aslında Türk toplumunu ve imamlığı aşağı bir iş gibi gören zihniyettir. Türk insanından hiçbirşey olmaz diyen yabancı hayranları ve uşaklarıdır. Milletimizin oylarıyla seçilmiş bir meclis üyesi olarak Yelda Pişkin, sorumlu bir siyasetçi davranışı sergilemek yerine adeta bilinç altında saklı duyguları dışa vurmuştur.”

ÖZÜR DİLEMEYE DAVET ETTİ

“Kullandığınız ifade elinize imkan geçse yine ablamın başörtüsüyle uğraşacağınızın işaretidir. Bu ülkede din ile derdiniz hiç bitmedi. Bunun dışında savunma sanayiinde, bilişimde ve tüm alanlardaki onlarca gelişmeye rağmen, avrupanın dahi gıpta ettiği sihalara, atılımlara, teknolojik gelişmelere rağmen bu hususlara kulak tıkamanız ve sadece yurt dışına gidenleri başarılı görmeniz, yurtiçinde onca gelişmeye ve hükümet desteğine rağmen ülkemizdeki beyinlerin arkasında durulmadığını ima etmeniz son derece boş ve kör bir bakış açısıdır. Bu ülkede son dönemde yapılan atılımları gayet iyi biliyorsunuz ancak başarıyı sindiremiyorsunuz. Gözler görüyor kalpler kör, kulaklar duyuyor ancak kalpler sağır. Siyasetinizde imamlarımızı gerici ve cahil gibi gösterecek kadar basitleşiyorsunuz. Yazık ki ne yazık. Tüm din adamlarımıza özür borçlusunuz. Yelda Pişkin’i Türk halkından ve imamlardan özür dilemeye davet ediyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751