Gülcan, Vatandaş Olarak Uyardı

Gülcan, tatil yapmanın değil gece-gündüz çalışmanın zamanı olduğunu ve sorunları görerek çözüm arayışı içinde olmak gerektiğini söyledi.

Gülcan sosyal paylaşım sitesinden de yaydığı mesajında şu cümlelere yer verdi;  “İşletmeler batıyor, batacaklar sırasını bekliyor. tüm sektörler durağan pozisyona geçmiş can çekişiyor. dövizin (sadece doların değil) durumu belli. hazinenin rezevleri tükenmek üzere. faizler artık 3 onluk rakamlarda seyrediyor. enflasyon muhtemelen yıl sonu itibariyle minimum 25-30'lar civarında. geçmiş yılların ekonomik anlayışı yetkili ağızlardan itiraf gibi beyan ediliyor "artık israf ekonomisinden üretim ekonomisine geçiyoruz." diye. esnaf ve sanayici çarkını döndürebilmek için bu faiz oranlarından dahi kredi kullanıp krizi atlatmak istese bile kendi öz varlıklarından bankalara teminat gösterip kredi kullanamıyor. "varlık fonu" yani devletin para eden tüm işletmeleri bankalara teminat göstererek piyasalara can suyu vermek istiyor.
ülkenin durumu bu iken birde üzerine zaten beslemek zorunda olduğumuz ve şu ana kadar devlete maliyeti 30 milyar dolar olan 4 milyon suriye'linin üzerine yeni göç dalgaları bekleniyor. ama başdanışman çıkıyor "devletimizin ekonomisi bu yükü kaldırır" diyor.
memleket yangın yeri. peki milletvekillerimiz nerede? maalesef tatildeler. kardeşim memleket bu durumda iken tatil de ne demek oluyor diyen yok. şimdi sabahlara kadar mesai yapma zamanı değilse ne zaman. çok özür dilerim ama düğün bittikten sonra kınayı bilmem nerenize yakarsınız.
bu konularla alakalı olarak azcık sesini çıkartacak olanlar ise dış güçlerle işbirliği yapan vatan haini olarak nitelendiriliyor.
kimse kusura bakmasın ben bu memleketin milli hassasiyetleri fazla olduğunu düşünen bir ferdi olarak sesimi yükseltiyorum. "yanlışlar karşısında konuşmayan dilsiz şeytandır." biliyor ve inanıyorum ki milletçe el ele verdiğimiz zaman biz bu sıkıntıların da üstesinden geliriz evelallah. lakin yetkili tüm unsurlar bir an önce silkinip harekete geçmeli. aksi taktirde yarın çok geç olabilir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817