GÜLE OYNAYA ASKERE UĞURLANDILAR
 

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik havai fişek gösterisi, ikramlar ve oyunlar ile devam etti. Eğlencede askerleri ve aileleri yalnız bırakmayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan gençlerle birlikte eğlendi. Gençlere öğütler veren Başkan Doğan vatan görevinin kutsallığına vurgu yaptı.

Başkan Doğan, gecede yaptığı konuşmada "Dünyada hiçbir millet yoktur ki evladını askere davul zurna eşliğinde göndermesin. Böyle bir duygu ancak biz Türklere mahsustur. Askerlik bizim milletimiz için hem töremiz ve hem de dinimiz açısından kutsal bir görevdir. Peygamber ocağına gidiyorsunuz. Asker ocağı bir okul, birlik ve beraberliğin pekiştiği yerdir. Sizler sayesinde bizler evlerimizde rahat uyuyacağız. Bu millet, siz Mehmetçiklerimize her zaman minnettardır. Güle güle gidin güle güle gelin. Hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817