GÜLEN YÜZLER YENİ YÜZÜYLE HİZMET VERİYOR
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler İş Merkezi binası genel bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirildi. Modern ve ferah bir hale getirilen iş merkezi yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

 

TADİLAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler İş Merkezi Binası’nda dış cephe kaplamaları ve çatı kısmı yenilendi. İş Merkezinin tabelaları da elden geçirildi. Yenileme ve onarım çalışması kapsamında binanın içerisinde de çalışmalar gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında tavan yenilendi, duvar boyaları yapıldı. İçerdeki parke ve fayans kaplamaları yenilendi. Pencereler ve kapıların onarımları yapıldı.

 

DİKİM ATÖLYESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birim müdürlükleri ve iştiraklerine ve son yıllarda da özel sektörde de birçok öncü kuruluşa hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Engelliler İş Merkezi’nde dikim atölyesi bina içerisine taşındı. Üretim kapasitesini artıracak çalışma ile birlikte 2015 yılında tam kapasite ile hizmet vermeyi planlayan Gülen Yüzler,  yapılan yeni bant sistemi, deneyimli kadrosu ve kalite kontrol birimiyle daha verimli bir hizmet vermeyi planlıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817