GÜLŞEN'E GÖZALTI.!

"Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, polisler tarafından gözaltına alınarak mevcutlu olarak ifade vermek için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na götürülecek.

İstanbul Yenikapı'da verdiği bir konserde LGBT bayrağı açan şarkıcı Gülşen’in nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatip'te okuyanlara yönelik çirkin ifadeleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Gülşen konser esnasında "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanarak İmam Hatiplileri hedef aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrikten (TCK 216) soruşturma başlattığı Gülşen'e toplumun her kesiminden tepki yağdı.

Şarkıcı Gülşen'in skandallarla gündemdeki yerini almaya devam ediyor. İstanbul Yenikapı'da verdiği bir konserde LGBT bayrağı açan Gülşen'in nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatip Lisesi'nde okuyanlara yönelik çirkin ifadeleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Gülşen konser esnasında "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanarak milyonlarca İmam Hatip Lisesi öğrencisini hedef aldı, hakaret etti. Gülşen'in bu hadsiz ifadelerinin görüntüsünün ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada da tepkilerin ardı arkası kesilmedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise Gülşen hakkında Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrikten (TCK 216) soruşturma başlattı. Sosyal medya tepkileri de hâlâ sürüyor. İşte o tepkilerden bazıları…

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK: NEFRET YAYMAK BİR SANATÇI FAALİYETİ DEĞİLDİR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip Liselerine yönelik sözleriyle ilgili, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Çelik açıklamasında, "Nefret üretmek bir sanat dalı değildir. Nefret yaymak bir sanatçı faaliyeti değildir. Toplumun belirli bir kesimini "sapıklık" iddiası ile hedef almak ve Türkiye'yi ayrıştırmaya çalışmak nefret suçudur ve insanlık ayıbıdır. Bu çarpık zihniyetin mazide kaldığını düşünüyorduk. Ancak farklı kisveler altında sürdüğünü görüyoruz. Bu nefret zihniyeti ülkemizde asla zemin bulamaz. Nefrete karşı insanlık değerlerini savunmaya devam edeceğiz. İnsanlık onuru her türlü nefretin üstündedir" ifadelerini kullandı.

NUMAN KURTULMUŞ: NEFRET SÖYLEMİNİ KINIYORUM

Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip Liseleri için kullandığı hadsiz ifadelere tepki gösteren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: Milletimizin gözbebeği, ülkemizin en başarılı eğitim kurumlarından, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz İmam Hatip Liselerine karşı ortaya konulan nefret söylemini esefle kınıyorum. İmam Hatiplilere ya da bir başkasına karşı sorumsuz, ötekileştirici, aşağılayıcı, düşmanlaştırıcı ifadeler kullanmak kimsenin haddi değildir.

"PARASINI VERİR LGBT BAYRAĞI AÇTIRIRLAR, PARASINI VERİR İMAM HATİPLERE SALDIRTIRLAR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesabından Gülşen'in İmam Hatip Lisesi öğrencilerine "sapık" demesine tepki gösterdi. Dağ, "Ahlaksızlığı özgürlük, terbiyesizliği cesaret, hakareti maharet sanan şarkıcının topluma fitne tohumu ekmek dışında hiçbir katkısı yok. Parasını verir LGBT bayrağı açtırırlar, parasını verir İmam Hatiplere saldırtırlar. Soytarılığı sanatçı sananlar haddini bilmeli!" ifadelerini kullandı.

"YAZIKLAR OLSUN"

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, şarkıcı Gülşen'in çirkin ifadelerine sosyal medyadan tepki gösterenlerden oldu. İnan sosyal medya hesabından, "AK Gençlik olarak LGBT'li bu sapkın ve sapık kadın ve zihniyetiyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu pisliği kahkaha ve alkışlarıyla destekleyenler de bu alçaklığa ortak olmuştur. Yazıklar olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817