GÜLTEPE GENÇLİK MERKEZİ’NİN İHALESİ YAPILDI
 Gültepe Mahallesi Koçal Sokak’ta 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 658 bin lira olan ihaleye katılan Yalçın Yapı 495 bin Lira, Teknik Yapı İnşaat 512 bin Lira, Ak Yapı Müh. İnşaat 494 bin 961 Lira, Akpro İnşaat 589 bin Lira, Akademik Proje 628 bin 414 Lira, Hür İş İnşaat 618 bin Lira, Gökhan Eldoğan 619 bin Lira, Belen İnşaat 590 bin Lira, Ersun İnşaat 559 bin Lira ve Gersut İnşaat firması da  496 bin Lira teklif verdi. İhaleyi kazanan firmanın önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

 

6 AYDA BİTECEK

 

 3 kat artı çatı arasından oluşacak Gültepe Gençlik Merkezi’nde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.  Gençlik merkezinin yaklaşık 6 ay içinde hizmete girmesi planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817