Gümüş, “Cesaretli Olmalı  Ve Elimizi Taşın Altına Koymalıyız”

Mehmet Gümüş siyasete ara verdiğini ama uzaklaşmayacağını ifade ederek, asıl işi olan inşaat çalışmalarına hız verdiğini, Körfez Ticaret Odası’nda ki görevi ile de hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, “Herkes ekonomik krizden çıkabilmek için elini taşın altına koymalıdır. Yerel seçimler bitti Allah kazananlara kolaylıklar versin. Toplumun kazananlardan beklediği, ticaret yapan insanların önünün açılması, prosüdürlerin azaltılması, harcamaların daha dikkatli yapılması, israftan kaçılması ve hizmetlerin öncelik sırasına göre yapılmasıdır. Kadrolar ne kadar liyakat sahibi insanlardan olursa, topluma hizmet te o oranda başarıyla gerçekleşir. Ülkemiz ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyor. Bu zor durumdan her kesin bir ders çıkartması ve üzerine düşeni yapması gerekiyor “ dedi.

Mehmet Gümüş, inşaat sektörünün bu ortamda krizin atlatmasında ki en önemli sektör olduğunu hatırlatarak, “Biz inşaat sektörü çalışanları olarak, yatırımlara devam ederek istihdam sağlamayı sürdürmeliyiz. Korku ile değil, cesaret ve moralle ticaret hayatımızı devam ettirmeliyiz. Özellikle nitelikli ürün sağlamaya çalışanlara yardımcı olunması gerekiyor. Bugün atılacak her olumlu adım 10 yıl sonra meyvesini verecektir. O yüzden geç kalmadan bu adımları cesaretle atmalıyız. Özellikle ilimiz ve ilçemiz bir çok yatırımcıyı çekecek imkanlara sahiptir. Eğer biz odalar ve yerel yönetimler olarak bu yatırımcıların önünü açarak, gerekli imkan ve kolaylıkları sağlarsak, doğru şekilde yatırım alanlarını aktarabilirsek, bu işadamlarının yatırım amacıyla gelmesi sağlanır. Önce hayal edeceğiz, sonra çalışacağız ve başaracağız. Güzel ve güçlü bir Türkiye’nin hayal olmadığına inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817