GÜMÜŞ GÜNEŞ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI
 İzmit Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi’nde yer alan Gümüş Güneş Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, ilk kurucular olan iki doktorun, tam gün yasası nedeniyle ayrılması sonucu, merkezin ismi ve etik prensipleri korunarak, Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Akyıldız, Uzman Klinik Psikolog Şebnem Yüksel, Uzman Klinik Psikolog Gizem Sezgiç, Uzman Klinik Psikolog Neşe Durğun, Uzman Psikolog Sevda Özer ve Özel Öğretmen Melike Karaman tarafından yeniden hizmete başlatıldı.  

Merkezde, çocuk, ergen, yetişkin, çift ve aileler için psikolojik danışmanlık ve psikoterapi hizmeti sunulmakta, çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik psikolojik ölçme ve değerlendirme testleri uygulanmakta ve dikkat eksikliği, öğrenme güçlüğü gibi özel ihtiyaçları olan çocuk ve ergenlere ‘bire bir eğitim ve özel ders’ desteği verilmekte. Psikiyatrist, psikolog ve öğretmen arasındaki ekip işinin tedaviyi planlamak ve olumlu sonuçlar almak adına önemli olduğu inancı ile çalışmalarını devam ettiren merkezde, halka açık seminerler de düzenlenmeye başladı.

Gümüş Güneş Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezinde, ‘Halka açık seminerler dizisinin ilkini, Uzman Klinik Psikolog Gizem Sezgiç’in ‘Üstün Zeka/Üstün Yeteneklilik Nedir, Ne Değildir?’ konulu semineri ile gerçekleştirdi. Gümüş Güneş Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nin gelecek semineri, 31 Ocak Pazar günü 13:00’da Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Akyıldız ile ‘Çocuklarımızda Teknoloji (İnternet) Bağımlılığı ile Baş Etmenin Yolları’ konusunda olacaktır. Tüm aileler davetli olduğun seminere kayıt yaptırmak veya bilgi almak için 0541 239 22 11 numaralı telefondan iletişim kurulabileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817