banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

GÜMÜŞ'TEN BOYKOTA DAVET

Gümüş, bunun en iyi ve etkili yolunun da her iki ülkenin de mallarının boykot edilmesiyle olacağını ifade ederek, ‘’Sadece sözle kınamalar yerine, Türkiye halkının bir bütün olarak hareket ederek Yahudi şirketlerini boykot etmesi gerekiyor. Alışveriş yaparken Amerikan ve Yahudi şirketlerinin ürünlerini almamalıyız. İsrail sermaye merkezli bir devlettir, eğer bu boykot güçlü bir şekilde yapılırsa, olay büyüyüp tüm Müslüman ülkelere de yayılırsa İsrail zorlanmaya başlayacak ve buna çok fazla dayanamayacaktır. Fakat, tüm bu tepkiler sözde, kürsü konuşmalarında kalmamalı, icraata yansıtılmalıdır’’ dedi.

Gümüş, bir an önce boykot ve benzeri icraat uygulamalarının başlatılması gerektiğini de sözlerine ekleyerek, ‘’Boykotlar iradeli bir şekilde ve icra makamlı destekli olursa kısa sürede olumlu sonuçlarını görürüz. Bu boykotlara, İsrail ile yapılan ticari faaliyetlerin durdurulması, anlaşmaların askıya alınması gibi konular da eklenmeli, yaşanabilecek ekonomik zararlar göze alınmalıdır. Ancak bunlar yapılırsa istenen sonuçlar elde edilir ve atılan adımlar geri alınabilir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826