GÜMÜŞHANE EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU
İlimizde uzun yıllar Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürü ve Emniyet Müdür yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Can, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.


İLİMİZDE uzun yıllar görev başarı ile görev yapan, KOM Şube Müdürü iken organize suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlarla adından sıkça söz ettiren Ahmet Can, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. 2001 yılında ilimize atanan ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürü ve Emniyet Müdür yardımcılığı görevinde bulunmuştu

SUÇ ÖRGÜTLERİNİ ÇÖKERTTİ
Özellikle Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele’de başarılı operasyonlara imza atan ve bir çok organize suç örgütünü çökertmeyi başaran Ahmet Can, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü görevine yükseldikten sonra Polis Başmüfettişi olarak görevlendirilmişti. İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesi ile Ahmet Can, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. 1964 Sinop doğumlu olan Can evli 3 çocuk babası.

5 İLİN EMNİYET MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ
Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Ogün Toprak, Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Ahmet Can, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Fikret Salmaner ve Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Eyüp Özüdoğru getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817