Gümüşhaneliler Bayramda Hep Birlikte

Bayramlaşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve A. Sibel Gönül, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Faruk Denli, İş adamı Sami Pekdemir ve çok sayıda Gümüşhaneli vatandaş katıldı. Bayramlaşma programına bu yıl oldukça yoğun katılım oldu. Misafirlere tatlı ve çay ikramı yapıldı, vakıf yönetiminin ev sahipliğini yaptığı bayramlaşmada Gümüşhaneliler farklı konular üzerinde düşüncelerini paylaştı.

Vakıf Başkanı Hamit Örgüç yaptığı konuşmada, Kocaeli’de yaşayan tüm hemşehrilerinin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederek, birlik ve dayanışma adına yapılan bu tür etkinliklerde kaynaşmanın en güzel örneklerini sundukları için tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Örgüç, konuşmasının sonunda temelini önümüzdeki hafta atacağımız Vakıf Kompleks binamızı bir yıl içerisinde tamamlayarak seneye Ramazan Bayramını Ailelerimiz ile birlikte tüm hemşehrilerimizle vakıf merkezimizde kutlamayı amaçlıyor ve sözünü veriyoruz dedi.

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık yaptığı konuşmada, hemşehrileri ile bir arada bulunmaktan onur duyduğunu belirterek elinden geldiğince bu tür programlara katılmaya özen gösterdiğini ve seneye inşallah yeni vakıf kompleksinde yine tüm hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi arzuladığını dile getirdi.

Kocaeli Milletvekili A. Sibel Gönül yaptığı konuşmada, Tüm Gümüşhanelilerin Ramazan Bayramını tebrik ettiğini ve buraya katılan tüm katılımcıların ailesi ve çocukları ile burada olmalarını istediğini bu şekilde daha büyük katılımlarla bayramlaşmanın olacağını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise yaptığı konuşmada, burada tüm hemşehrilerim ile birlikte olmaktan gurur duyduğunu ve Tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimin ve Kocaeli’lerin bayramını kutlayarak, yeni vakıf binamızda daha büyük katılımlarla bayramlaşmayı temenni ettiğini söyledi.

Bayramalaşmaya katılan tüm Gümüşhaneliler, kendi aralarında yaptıkları bayramlaşmadan sonra vedalaşarak ayrıldılar. Vakıf Başkanı Hamit Örgüç, Bayramlaşma programımıza katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817