Gümüşhaneliler Vakfı Görev Dağılımını Yaptı

 
 
Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı İcra Kurulunun belirlendiği toplantıya 16 kişilik yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. Hamit Örgüç, konuşmasının başında, başkanlığa yeniden seçilmesini değerlendirdi. Örgüç, yeni yönetim olarak geçen yıl başladığımız işleri tamamlayarak, hemşehrilerimize yakışan bir vakıf hizmet binasını kazandırmak olacak. Kocaeli’de yaşayan 80 bin hemşerimizi temsil ettiğimizi unutmamamız gerektiğini ve gönül esasına uygun olarak hizmet edeceğimizi tüm hemşerilerimize bildiriyoruz. 4 gündem maddesinin görüşüldüğü ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı, Başkan yardımcılıklarına; Ümit Ataman, Mikail Kayacı, Fatih Yalçın, Mehmet Tüzer, Fehmi Öztürk, Beyler Demir getirilirken, Genel Sekreter Hüseyin Yalçın oldu.

Ayrıca Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfının duyuru, haber ve fotoğraf paylaşımlarını www.facebook.com/KocaeliGumushanelilerVakfı ve  www.kgv.org.tr adreslerinden takip edebilirler.
Geçtiğimiz dönemde temeli atılarak inşaatına başlanan vakıf hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanarak ince işçiliğine geçilmiştir, bilgisi verildi. 

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı her yıl düzenlediği “Hoşgörü ve Kardeşlik Gecesi”ni de Haziran ayı içerisinde gerçekleşeceğini duyurdu. Gece için çalışmalara şimdiden başlanıldığı bilgisi verildi.

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç, toplantıların her hafta Çarşamba günü olacağını bildirerek sözlerine son verdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817