Gümüşhaneliler Vakfı’nda başkan değişmedi
 Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı 19. Olağan Kongresi, derneğin Plajyolu mevkiindeki binasında gerçekleştirildi. Başkan yeniden Hamit Örgüç seçildi. Yaklaşık 300 üyesi bulunan vakıfta tek aday olarak kongreye giren Örgüç, böylece dördüncü dönemime “Merhaba” demiş oldu. Kongrenin divan başkanlığına Şener Söğüt seçilirken üyeliklere Mikail Ozan ve Halil Mutlu getirildi. Kongreye Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hacı Öztürk ve İstanbul Gümüşhaneliler Federasyonu Başkanı Tahsin Söğüt katıldı.

 

İYİ YAD EDİLİRLER
Açılış konuşmasını yapan başkan Örgüç, “Öğrencilere geleceğimizin teminatı olan gençlerimize 50-100 TL arası öğrenciye burs vereceğiz” müjdesini veren Başkan Örgüç’ün ardından kürsüye Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık geldi. Işık konuşmasında “Gümüşhane insanı dürüst ve çalışkandır. Gittiğimiz her yerde Gümüşhanelilerin iyi yad edildiğini gördüm. Burada yaptığımız vakıfla birlikte kültürümüzü gelecek nesillere aktarma adına önemli çalışmalar yapılacaktır” ifadelerine yer verdi. Işık konuşmasını bitirdikten sonra salondan ayrıldı ve oylama devam etti.

 

ÖRGÜÇ’ÜN YÖNETİM LİSTESİ
Mikail Kayacı, Beyler Demir, Öktem Dere, Mehmet Tüzer, Kezban Öztürk, Emre Paşaoğlu, Halil Keskinoğlu, Cuma Ayvaz, Ayhan kulaksız, Asuman karslı, Bümyamin Ertürk, İbrahim Yapıcıoğlu, Siyami Çelik, Ertuğrul Kadakal, Şemsettin Yılmaz, Arzu Ataştürkmenoğlu, İbrahim Yiğit, Serkan Mansız, Cihan Çırak, Resul Demir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817