Gümüşhaneliler Yeni Hizmet Binasında Bayramlaştı

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfının geçtiğimiz yıl Eylül ayında temelini attığı vakıf hizmet binasının inşaatında Bayramlaşma programı düzenleyen Vakıf Başkanı Hamit Örgüç, yaptığı konuşmada ”Tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.” Örgüç konuşmasına şöyle devam etti.” Geçtiğimiz yıl hizmet binamızın temelini atarken, önümüzdeki bayram burada toplanacağımız taahhüt ’ünü vermiştik, nitekim inşaatta oldukça yol aldık ve Ramazan Bayramını burada toplanarak kutluyoruz. İnşallah Kurban Bayramında hizmet binamız tam bitmiş olacak ve burada toplanarak bayramı kutlayacağız. Emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor ve bu kalıcı eseri ortaya çıkarmanın büyük onurunu yaşadığımı belirtmek istiyorum. Bayramlaşma programımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. “ Dedi.

Bayramlaşma programına katılan Milletvekili Fikri Işık ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptıkları kısa konuşmada, Kocaelililerin ve Gümüşhaneli hemşerilerinin bayramını tebrik etti. Vakıf hizmet binasında emeği geçen kişilere teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817