GÜMÜŞHANELİLERDEN ALEMDAR'A PESTİL VE KÖME

 

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç ve Yönetimi, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

Yeniden, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı(KGV) Başkanlığı’na seçilen Örgüç ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretlerine devam ediyor. Hamit Örgüç ve Yönetimi, yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi vermek için Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı makamında ziyaret etti. Vakıf Başkanı Örgüç, Başkan Alemdar’a ziyarette Gümüşhane’nin yöresel tadı Köme ve Pestil hediye etti.

Başkan Aziz Alemdar, göreve yeniden seçilen Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkan ve Yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Örgüç, vakıf çalışmaları hakkında Başkan Alemdar’a bilgi verdi. Hamit Örgüç, her yıl olduğu gibi Bu yıl da Derince Gösteri Merkezinde yapmayı planladıkları “17. Hoşgörü ve Kardeşlik” gecesi hakkında yapılan çalışmaları aktardı. Vakıf inşaatı hakkında da bilgi veren Örgüç, “Vakıf Hizmet binamız taahhüt ettiğimiz tarihte bitecektir ve tüm hemşehrilerimize hizmet verecektir.” Dedi. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç, Başkan Dr. Aziz Alemdar’a çalışmalarında başarılar diledi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817