banner2779
banner2752
banner2750

Gün geçtikçe daha çok büyüyoruz”
 Kocaeli CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Yahya Kaptan Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda vatandaşlarla buluşmasında “Gün geçtikçe daha da çok büyüyoruz. Her partiden destek veren insanımız gün geçtikçe artıyor” dedi.

Yahya Kaptan Mahallesi’nde açılan Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, çok sayıda partili ve vatandaşın yanı sıra AKP’li kadınların da yer aldığı toplantıdaki konuşmasında, çok zor şartlar altında bugünlere geldiğini ve 9 çocuklu fakir bir ailede yetiştiğini anlattı.

Siyasetten hiçbir beklentisinin olmadığını ve hizmet sevdalısı olarak yola çıktığını belirten Tahsin Tarhan, “Ben siyasetten geçinen biri değilim. Aday adayı olduğumda bir sanayici olarak bugünkü sisteme baş kaldırdığımı söylemiştim. Yine söylüyorum; Ben bu sisteme baş kaldırıyorum” diye konuştu.

Gün geçtikçe daha da çok büyüyoruz. Her partiden destek veren insanımız gün geçtikçe artıyor” Tahsin Tarhan, şunları söyledi:

Kocaeli’nde yerel belediyeciliğe baktığımızda haksız eleştiri yapmıyoruz. Bir Bursa’ya bakıyoruz orası da AKP belediyesinde ama şu anda dünyanın tanıdığı bir kent. Ya da Kayseri’ye bakıyoruz, anlatmaya gerek yok tanıyorsunuz. Kocaeli’ye bakıyoruz, sanayinin kalbi burada atıyor ama insan odaklı hiçbir şey yok. Burada kazanıyorlar ama burada yaşamıyorlar. Trafik sorunu, konut sıkıntısı, sosyal ve kültürel anlamda halkımızın hayatını zenginleştirecek yaşam merkezleri yok. Dünyanın hiçbir yerinde sahilleriyle kopuk bir kent olmaz. Bunlar sahili doldurup otopark yapmışlar. Her yerde kendilerine bir rant kapısı açmışlar. 13 tane sanayi sitesi var doluluk oranı yüzde 60’larda. Sanayici burada kazanıyor, 2 saat trafik çekip İstanbul’da yaşıyor. Bu kentte kazanan sanayici burada yaşamalı. Kocaeli’nin şu an yaşanacak bir yer değil. Büyükşehir’i aldığımızda bu sorunu bitireceğiz. Sanayiyi ve halkı yönetime dahil edip Kocaeli’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751