GÜN IŞIĞI, MUHTAÇLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gün Işığı Derneği’nde çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Toplantıya; Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve dernek yöneticileri katıldı. Çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, hayata geçecek yeni projeler de masaya yatırıldı.

MUHTAÇLAR İÇİN…

Gün Işığı Derneği Körfez çevresindeki yardıma muhtaç vatandaşlara giyim, gıda, eşya, yakıt ve sağlık gibi konularda yardımda bulunuyor. Durumu elverişli olan vatandaşlar, evlerinde kullanmadıkları eşyaları ve kıyafetleri derneğe bağışlıyor. Bağışlanan eşyalar ve kıyafetler kaymakamlık belediye ve muhtarlıkların yönlendirdiği ihtiyaç sahiplerini dağıtılıyor.

KÜLTÜRÜMÜZ GEREĞİ

Başkan Baran İsmail Baran, vatandaşlara, yardımları onları rencide etmeden, onurlarını kırmadan götürmeye özen gösterdiklerini belirterek, “Onlardan bir şey beklemeden, kullaştırmadan yardım ulaştırmamız bizim hem insanlık hem yurttaşlık hem de yerel yönetim sorumluluğumuzdur. Biz elimizde olanları, Anadolu kültürümüzün bize öğrettiği duygularla paylaşmaya ve dayanışma göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817