banner2752
banner2750
banner2776

Gündoğdu, 7 Katlı Modern Gebze Otoparkını İnceledi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, çevre düzenlemesi başlanan ve mart ayında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın tanıtımını yapacağı modern otoparkta incelemelerde bulundu.

 

İNCELEMLERDE BULUNDU

Kocaeli’nin hangi noktasında trafik sorunu varsa ilgilenen ve gerekli çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, sorun yaşanan bölgelere otopark yaparak bu sorunları gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda Gebze ilçe merkezinde yapım çalışmaları devam eden 7 katlı otoparkı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu yerinde inceledi. Gündoğdu’ya incelemeler sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur ve firma temsilcileri eşlik etti. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’ya otopark inşasının tamamlandığı ve çevre düzenlemesine başlandığı bilgisi verildi.

 

SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR

Gebze Kızılay Caddesi’nde yapımı devam eden otopark, toplam 14 bin 890 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tüm katlarında çalışmaların devam ettiği otoparkın iç kısım yollarına asfalt serimi gerçekleştirilirken kat içi çalışmalarda son rötuşlar tamamlandı.

 

497 ARAÇ PARKI

Otoparkın Gebze ilçesi için önemli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu; “Gebze ilçemiz Kocaeli’nin en fazla nüfusuna sahip ilçelerinden biri. İlçemizde yaşanan trafik ve buna bağlı park sorununu çözmek için 7 katlı otopark inşa ettik. 3 bodrum kat, zemin ve 3 normal kat olarak yapılan otoparkımız 497 araç kapasiteli olacak” ifadesini kullandı.

 

TANITIM MART AYINDA

Otoparkın modern teknoloji ile donatıldığına dikkat çeken Genel Sekreter Gündoğdu; “Yaptığımız otopark son derece modern teknoloji ile donatıldı. Araç park yerlerindeki sensörler sayesinde, otopark girişinde hangi katlarda boşluklar olduğunu sürücülerimiz görebilecek. 7/24 kamera ve güvenlik sistemiyle otoparkımız kontrol edilecek. Otoparkta, 630 ve 800 kg kapasiteli iki asansörle katlara çıkılacak. Ayrıca otoparkta yeni nesil led aydınlatmalar, yangın detektör sistemi, yangın alarm sistemi, yıldırım koruma sistemi (paratoner) ve elektrik kesintilerinde kullanılacak jeneratör sistemi gibi donanımlar bulunacak. Tüm katlarda çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Ekiplerimiz çevre düzenleme çalışmalarına başladı. İnşallah Mart ayında başkanımız Tahir Büyükakın otoparkımızın tanıtımını yapacak” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680