banner2752
banner2750
banner2776

Gündoğdu, Bağçeşme İtfaiyesi Binası İçin 31 Mart Sözü Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, inşası devam eden Bağçeşme İtfaiye müfreze binasında incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Gündoğdu, müteahhit firmadan işi 31 Mart’ta bitirme sözü aldı.

GÜNDOĞDU MÜFREZE BİNASINI İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden projelerini yakından takip ediyor. Bu kapsamda zaman zaman inşa alanlarına giden Genel Sekreter Gündoğdu, çalışmaları yerinde inceleyip yetkili isimlerden proje hakkında bilgi alıyor. Genel Sekreter Gündoğdu, son olarak inşası devam eden Bağçeşme İtfaiye müfreze binasını inceledi.

31 MART’TA TESLİM SÖZÜ ALDI

Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’ya ziyareti sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, birim amirleri ve müteahhit firma temsilcileri eşlik etti. Devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Genel Sekreter Gündoğdu, müteahhit firmadan işi 31 Mart’ta bitirme sözü aldı.

“KOCAELİ’NİN TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLAN BİR İTFAİYESİ VAR”

Bağçeşme Müfreze binasının itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale etmesi için kurulduğuna dikkat çeken Genel Sekreter Gündoğdu; “Kocaeli’nin Türkiye’ye örnek olan bir itfaiyesi var. İtfaiyenin olaylara daha hızlı müdahale etmesi için elimizden gelen her imkânı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda inşası devam eden Bağçeşme Müfreze binamız itfaiyenin müdahale süresini önemli derecede düşürecek. İnşallah kısa sürede binamız bitecek” ifadesini kullandı.

4 ARAÇ KAPASİTELİ KAPALI GARAJ

Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının bodrum katında şadırvan, mescit, mekanik ve elektrik tesisat odaları, çamaşır odası ve su deposu bulunacak. 418 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak bulunacak. Bu katta dinlenme salonu, yemekhane, 210 metrekarelik 4 araç kapasiteli kapalı garaj da yer alacak. Birinci katta ise 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletler olacak. Bina girişinde güvenlik binası bulunacak. Bina çevresinde ise otopark oluşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680