Gündoğdu,ailesinin mutlu günü

 

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü ve Körfez’in sevilen isimlerinden Cumali Gündoğdu’nun oğulları Oğuzhan ile Emirhan erkekliğe ilk adımlarını görkemli bir sünnet şöleni ile attı.  

Ahmet YARAR 

Cumali ve Cevriye Gündoğdu çiftinin çocukları olan Oğuzhan ve Emirhan, düzenlenen görkemli sünnet şöleni ile ‘erkekliğe merhaba’ dediler.  Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü ve aynı zamanda Körfez ilçede çok sevilen çifti Cumali Gündoğdu ve Cevriye Gündoğdu, gelen misafirlerle yakından ilgilendiler.  İlimtepe’de bulunan evlerinin bahçesinde gerçekleştirilen sünnet şöleni, kuran tilaveti, grup anka'dan ilahi konseri ve devamında urfasıra gecesi türküleri  okunması ile tamamlandı. Çok sayıda protokolün aynı masanının etrafında buluşturan gecede gerçekleştirilen sünnet şöleni,  Başta çocukların anne ve babası olmak üzere katılımcılar gönüllerince ilimtepenin güzel atmosferinde çok hoş vakit geçirdiler.Gündoğdu çifti, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan yoğun katılım sağlayan tüm dost ve büyüklerine  teşekkür ederek, “Bu gün, bizim için özel ve güzel bir gündü. Bu güzel ve özel günde mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ediyoruz.”dediler. 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817