GÜNDOĞDU’DA TAPU SEVİNCİ
 

İzmit Belediyesi Gündoğdu, Ayvalık, Özbek ve Boğaziçi Bölgeleri’ndeki tapu mağduru vatandaşlara sevindirici haberi verdi. Yaklaşık 90 hektarlık alanda, 818 kişiyi ilgilendiren şuyulandırma sorununu çözen İzmit Belediyesi, vatandaşların tapularını dağıtmaya başladı.

ÇÖZÜLEMEYEN SORUN ÇÖZÜLDÜ

Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural ve vatandaşların katıldığı temsili tapu dağıtım töreninde konuşan İzmit Belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ bir süredir çözümü için uğraştığımız Gündoğdu, Ayvalık, Özbek ve Boğaziçi Bölgelerimizin tapu sorunu İzmit Belediyesi’nin kararlı çalışmaları sonucunda çözülmüştür. Belediyemiz önceki dönemlerde çeşitli nedenlerle vazgeçilen, şuyulandırma işlemleri yapılamayan bu alandaki çalışmalarını başarı ile tamamlamıştır. Yıllardır çözülemeyen sorun çözülmüştür” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Daha önceki dönemlerde başlatılan şuyulandırma çalışmalarının vatandaşın tepkisi nedeniyle iptal edildiğini hatırlatan Başkan Doğan, “ İzmit Belediyesi Türkiye’de ilk kez vatandaşa bire bir olarak şuyulandırma ne demek anlatmış, bu konuda hazırladığı kitapçıklarla vatandaşını bilgilendirmiştir. Yapılan bu çalışmalar sonucunda, vatandaşımızın da onayıyla, şuyulandırma işlemleri sorunsuz olarak çözülmüştür. Bu durumdan vatandaşlarımız yüzde 95 gibi yüksek bir oranla memnun kalmıştır. Bölgedeki tüm vatandaşlarımıza, İzmit’imize hayırlı olsun” dedi.

VATANDAŞTAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Bölgede yaşanan tabu sorununun giderilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817