Gündoğdu’dan gövde gösterisi
Körfezli iş adamlarından Yüksel Gündoğdu, düzenlediği bir basın toplantısının ardından belediye meclis üyeliğine aday adayı oldu. Gündoğdu, ilçeye yapılan büyük hizmetlere destek sunmak istediğini dile getirdi

 

KÖRFEZ ilçenin tanınmış iş adamlarından ve geniş bir kesim tarafından sevilen simalarından biri olan Yüksel Gündoğdu, bugün AK Parti’den belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla birlikte parti binasına giden Gündoğdu, hazırladığı adaylık dosyasını İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teslim etti.

 

HİZMETLERE

DESTEK İÇİN

Dosya tesliminin ardından bir açıklama yapan aday adayı Yüksel Gündoğdu, “AK Parti’de uzun yıllardan bu yana siyaset yapıyorum. Partimin yerel ve genel manada Türkiye’ye kazandırdıkları ortada. Bu hizmet mücadelesine destek olmak ve katkı sunmak amacı ile Körfez Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olmaya karar verdim. Bunu bugünkü basın açıklamamızda destek olan tüm dostlarıma, partililerime teşekkür ederim” dedi.

 






 


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817