Gündoğdu’nun Kızı Evlendi

Aynı zamanda Körfezli iş insanlarından Yüksel Gündoğdu’nun kardeşi, Körfez Belediyesi’nin başarılı bürokratlarından Cumali Gündoğdu’nun da ağabeyi olan Ramazan Gündoğdu ile Şaziye Gündoğdu’nun güzel kızları Kübra, Melehat-Muharrem Akça çiftinin yakışıklı oğulları Recep ile hayatını birleştirdi.

TÖREN İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen düğün merasimi, İstanbul Bahçelievler’de bulunan Kuyumcukent Nikah Salonu’nda gerçekleşti. Çifti ve ailelerini bu çok özel günde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Nazende Kafe & Restoran Kurum Müdürü Ömer Güney, gelin hanımın amcası Cumali Gündoğdu katıldı.

KINA GECESİ KÖRFEZ’DE YAPILDI

Gençleri tebrik eden belediye başkanı Şener Söğüt, aileyi de kutladı ve takısını taktıktan sonra yeniden Körfez’e döndü. Bu arada çiftin kına gecesi de geçtiğimiz günlerde Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817