Güneşim Ev Yemekleri Kartepe’de açıldı

 


 

Kartepelilerin damak tadına hitap edecek Güneşim Ev Yemekleri adlı işyeri İstasyon Mahallesi Hüsnü Efe Caddesi üzerinde açıldı. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık tarafından açılışı yapılan Güneşim Ev Yemekleri adlı işyerinde sulu yemek ve ızgara çeşitleri ile ilçe halkına hizmet sunulacak.

 

İşletmeci Mualla Özkan ve 4 personeli ile 60 kişi kapasiteli işyerinde ev yemekleri ağırlıklı bir menü beğeniye sunulmakta. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın yanı sıra Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan ve mahallenin kanaat önderleri ile işletmecinin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu açılışta hazır bulundu.

 

Yapılan dua ardından kurdeleyi kesen Başkan ve konuklar işyerini gezerek ikram edilen ev yemeklerinin tadına baktılar. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçede yaşanan değişim ve gelişime yeni işyerleri açarak katkı veren işletmecilere de hayırlı işler dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817