GÜNEY: “GİZLİ ORTAKLI 6’LI MASA DEĞİL, MİLLETİMİZİN MASASI”

Ziyaretlere bu kez İl Başkanı Ellibeş, Milletvekilleri ve Büyükşehir Başkanı Büyükakın da katıldı



AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bu ay ikincisi düzenlenen eş zamanlı ev ziyaretlerinde konuştu: “Bizim 6’lı masalarda gizli hesaplarımız yok. Biz tüm şeffaflığımız ve samimiyetimizle milletimizin masasındayız, milletimiz ne derse onu yapıyoruz” dedi.


ELLİBEŞ, BÜYÜKAKIN VE MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI
AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın her ay düzenli hale getirdiği eş zamanlı ev ziyaretlerinin ikincisi dün akşam gerçekleşti. İzmit’te 44 mahallede toplam 132 ev ziyaret edildi. Bu ayki ziyaretlere katılım da bir hayli yüksek oldu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in koordinesindeki programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, genel merkez programları dışında ilimizde bulunan Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker ile Sami Çakır ev ziyaretlerine katılam isimlerdi. İlçe yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarının da yer aldığı ziyaretlerde sıcak ve samimi görüntüler yaşandı.


MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, üst üste ikinci kez farklı noktalarda gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerle ilgili şunları söyledi: “İkinci programımızda şunu gördük ki, aslında ev ziyaretleri değil, mahalle toplantıları gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz evlerde bizim misafir olacağımızı duyan mahalle sakinleri de orada toplanıyor. Beklentisi, sorunu varsa bizlere aktarıyor. Bunların hepsini büyük bir özenle not edip, beklentileri yerini getirmeye çalışıyoruz. Çünkü milletimiz biliyor ki, biz milletimizin temsilcileri, onların hizmetkarıyız”.


İZMİTLİ HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır bu anlayışla milletimizin yanında olan bir anlayışın temsilcileriyiz. AK Parti milletin partisidir, AK Parti, milletin ta kendisidir. Aziz milletimiz, kendisine nasıl bir hizmetkar kadrosu istiyorsa işte biz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde o hizmet kadrosuyuz. Bizim 6’lı, 7’li masalarda gizli hesaplarımız yok. Biz tüm şeffaflığımızla, samimiyetimizle milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile aynı anda ev ziyaretlerimiz kapsamında öncelikle konuk olduğum 28 Haziran mahalle sakinlerimize ve 44 mahallede 132 hanede bizleri konuk eden tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817