GÜNEY MAHALLESİ'NİN BAŞARISI KUTLANDI

İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışmaları nedeniyle mahalle yönetimine teşekkür ettiler.

Tütünçiftlik sahilde 1453 kafe restoran da düzenlenen kahvaltılı buluşmaya, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşleri ile ilçe yönetimi, gençlik kolları ve mahalle yönetimi katıldı.

Kahvaltı sonrasında konuşan Söğüt ve Baran, çalışmalar nedeniyle mahalle yönetimine teşekkür ederken, asrın seçiminin yapıldığını belirten İsmail Baran, yerel seçimlerle çalışmalara devam edeceklerini ve ev ev dolaşacaklarını söyledi.

Konuşmalardan sonra hazırlanan teşekkür plaketleri ilçe yöneticileri Sevil Özbek, Sinan Fidan, Zeki Kurtuluş, Mikail Saltabaş’a verildi. Daha sonra Belediye Başkanı Baran ve İlçe Başkanı Söğüt’e çiçek sunulurken , mahalle gençlik ve kadın kolları başkanlarına da çiçek verildi. Mahalle yönetimine de teşekkür belgelerinin tesliminin ardından program sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817