GÜNEY MAHALLESİ'NİN SORUNLARI KONUŞULDU

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; birim müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti yetkilileri ve vatandaşla katıldı. Toplantıda; mahallenin sorunları dile geldi; birim müdürleri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi; fikir alış verişinde bulunuldu, yapılması gereken çalışmalar hakkında düşünce belirtildi.

Toplantıda özellikle bu sene uygulamaya başlanan güvenli okul çalışması hakkında bilgiler verildi ve velilerin de bu konularda polisle işbirliği içinde olmaları gerektiği söylendi.

Kaymakam Can, emniyet birimlerini okul önleri ve çevrelerinde ki güvenlik önlemlerini arttırdığını da sözlerine ekleyerek, çocukların zararlı kişilerden korunması için tüm çabanın gösterildiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817